İstanbul'da sular kesilecek

İstanbul'da sular kesilecek
İSKİ, resmi internet sitesi üzerinden arıza-kesinti listesini açıklayarak İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), resmi internet sitesi üzerinden arıza-kesinti listesiyle birlikte, İstanbul'un 2 ilçesinde su kesintisi yaşanacağını duyurdu. İstanbul'un hangi ilçelerinde suların kesildiği ve suların saat kaçta geleceği vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Ayrıca zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşmasının gecikebildiği ve kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabildiği uyarısında da bulunuldu.

SULARIN KESİLECEĞİ İKİ İLÇE

İstanbul’da Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi’nde içme suyu hatlarında meydana gelen arıza sebebiyle 150 mm çaplı şebeke hattı arızası olacağı belirtildi. Çalışmanın tahmini olarak bugün saat 13:00 civarı bitirilmesi öngörüyor. Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi’nde içme suyu hatlarında meydana gelen arıza sebebiyle 150 mm çaplı şebeke hattı arızası olacak. Çalışmanın bugün saat 14:30 civarı biteceği tahmin ediliyor.

1.png

2.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.