İstanbul'da kuvvetli yağış 2 can aldı! Metroyu su bastı

İstanbul'da kuvvetli yağış 2 can aldı! Metroyu su bastı
İstanbul'daki kuvvetli gök gürültülü sağanak nedeni ile kentte zor anlar yaşanıyor. Etkili yağış iki can aldı. Başakşehir ve Arnavutköy'de su baskınları oluştu. Başakşehir metrosunu su bastı.

Diğer yandan Başakşehir'deki Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni su bastı.

ACI HABERİ VALİLİK DUYURDU

İstanbul Valiliği, sel baskınlarında hayatını kaybedenlerin sayısının 2'ye yükseldiğini açıkladı.

BODRUM KATTA MAHSUR KALDI YAŞAMINI YİTİRDİ

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde yabancı uyruklu bir kişi, bodrum katta sel sularında mahsur kalarak hayatını kaybetti.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış, Küçükçekmece'de su baskınlarına neden oldu. Mehmet Akif Mahallesi Engin Sokak'ta bodrum katta yaşayan yabancı uyruklu bir şahıs, sel sularında mahsur kalarak hayatını kaybetti. Şahsın cenazesi, ambulansla hastaneye gönderildi.

BAŞAKŞEHİR'DE BİR KADIN SELE KAPILDI

Başakşehir'de sel sularına kapılan bir kadın hayatını kaybetti. Y.Y.'nin cesedi çevredekiler tarafından bulunurken, polis olay yerinde inceleme yaptı.

Başakşehir 4. Etap Sular Vadisi'nde sel sularına kapılarak hayatını kaybeden bir kadının cesedi bulundu. Sel sularında sürüklenen kadın çevredeki bir kafede bulunanlar tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirlerken, polis olay yerinde inceleme yaptı. İncelemelerin ardından hayatını kaybeden kadının 57 yaşındaki Y.Y. olduğu belirlendi. Y.Y.'nin cenazesi, incelenmek üzere cenaze aracına alınarak Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kuvvetli yağışlardan en çok etkilenen ilçe Başakşehir oldu. Başakşehir metro istasyonu sular altında kalırken, bazı vatandaşlar selden korunmak için Millet Kütüphanesi'ne girdi. Araçlar suya gömüldü.

araclar.jpg

Öte yandan, ilçede yer alan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni de su bastı.

kutuphane800.jpg

KÜTÜPHANEYE SIĞINANLAR MAHSUR KALDI

Başakşehir Millet Kütüphanesi'nde yağış nedeniyle içeridekilerin mahsur kaldığı ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

VALİLİK UYARI YAYINLAMIŞTI

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul'un kuzey kesimi ve yerel olarak beklenen gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda, olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

ARNAVUTKÖY VE BAŞAKŞEHİR'DE KUVVETLİ YAĞIŞ

İstanbul'un bazı bölgelerinde sağanak etkili oldu. Arnavutköy ve Başakşehir'de yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

ŞİMŞEKLER BOĞAZI AYDINLATTI

İstanbul'un bazı ilçelerinde etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, sürücüler ilerlemekte zorluk çekti.

Kentin kuzey bölgesinde başlayan yağış, Arnavutköy ve Başakşehir'de şiddetini artırdı. Sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluşurken araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor.

Arnavutköy'de birçok ev ve iş yerlerinde su baskını ihbarları üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye, diğer ilçelerden de itfaiye araçları gönderildi.

Yağış nedeniyle Arnavutköy ve Başakşehir bölgesindeki yollarda araçlar mahsur kaldı. İlerleyemeyen bazı sürücüler, emniyet şeridinde beklerken, bazı vatandaşlar araçlarını iterek kurtarmaya çalıştı.

Başakşehir Millet Kütüphanesi'nde yağış nedeniyle içeridekilerin mahsur kaldığı ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

TEM Otoyolu Mahmutbey mevkisinde de yağış nedeniyle bazı sürücüler, yolda güçlükle ilerliyor.

İstanbul Havalimanı yolunda da yağış nedeniyle su birikintileri oluşurken, araçlar zorlukla hareket ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.