İstanbul lodosa teslim: Çatılar uçtu!

İstanbul lodosa teslim: Çatılar uçtu!
İstanbul ve çevresi için gelen lodos uyarıları kendini gösterdi. İstanbul'da çatılar uçtu, arabalar zarar gördü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve çevresindeki vatandaşların lodos ve yağışlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunmuştu. Şiddetli lodosun etkileri kendisini göstermeye başladı. İstanbul Sultangazi ilçesinde şiddetli fırtına nedeniyle bir çatı uçtu. Uçan çatı park halinde duran aracın üstüne düşerek maddi zarar verdi.

Uğur Mumcu Mahallesi''nde şiddetli rüzgar nedeniyle bir binanın çatısından demir tente parçaları düştü. Cadde üzerinde park halindeki 3 otomobil üzerine devrilen çatı, otomobillerde hasar oluşturdu. Çatı uçtuğu sırada caddede kimsenin olmadığı öğrenildi. 

DEPREM OLDU ZANNETTİLER

Cadde üzerinde esnaf olan Saliha Öğretmen, "Ben zaten iş yerindeydim bir sesler geldi. Bir baktık çatı komple araçların üzerinde. İnsanlar toplandı yüksek bir ses geldi, biz çok korktuk. Deprem olduğunu sandık. Çatıdan düşen parça araçların üzerine düştü. Hiç kimse caddede yoktu. Allah''tan kimse yoktu yoksa insanlar girmişti. Biz de korktuk rüzgar çok şiddetli esiyordu." ifadelerini kullandı.

Damadının otomobili zarar gören Cevdet Çakır, "Benim damadımın arabası çatı uçtu. Nasıl oldu bilmiyorum ben şimdi geldim. Ön cam komple ezilmiş hasar var." diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.