İstanbul kabusu yaşıyor! Otobüs, tır suda yüzüyor!

İstanbul kabusu yaşıyor! Otobüs, tır suda yüzüyor!
İstanbul'da günlerdir beklenen yağış bugün öğle saatlerinde bastırdı. Kentin değişik noktalarında felaketi andıran görüntüler geliyor. Sular otobüs kamyon tır gibi büyük araçları bile sürüklüyor.

İstanbul'da daha bu ayın 5-6 Eylül günlerinde yaşanan sel felaketinin etkileri daha silinmeden bu sabah başlayan ve giderek kuvvetlenen yağış, kenti kabusa çevirmeye başladı. Bir önceki selde iki vatandaş sel nedeni ile canından olmuştu.

FELAKETİ ANDIRAN GÖRÜNTÜLER

İstanbul'un yüksek kesimlerini etkisi altına alan yağış özellikle Başakşehir, Büyükçekmece ve İkitelli tarafında sel baskınlarının yaşanmasına neden olurken, ortaya korkutan görüntüler çıktı.

İstanbul Valiliği, günler öncesinden yaptığı uyarılar ile Perşembe günü kent genelini etkisi altına alacak şiddetli yağış için alarm vermişti.

İstanbul'da yoğunlukta Başakşehir, İkitelli ve Büyükçekmece'den korkutan görüntüler ortaya çıktı.

YÜZEN ARAÇLARDA CAN PAZARI

Geçtiğimiz haftalarda Başakşehir'de benzer görüntüler meydana gelirken, 2 vatandaş hayatını kaybetmişti. Bugünkü sağanak yağış sonrası şu ana kadar zararın yalnızca maddi boyutta kalması sevindiren gelişmeler arasında yer alsa da, birçok otomobil, dükkan ve evin aşırı yağışlar sonrası büyük hasar aldığı görüntülere yansıdı.

İkitelli'de kaydedilen bir görüntüde, araba çekicisi biriken yağmur sularının arasında yüzerek ilerlerken, etrafta kullanılamayacak hale gelen onlarca otomobil ve mahsur kalmış vatandaşın yer alması dikkatlerden kaçmadı.

ARAÇLARINDA MAHSUR KALANLAR VAR

Sultangazi'de sel nedeniyle araçlarında mahsur kalan vatandaşlara polis ekipleri yardım etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.