İstanbul Beyoğlu'nda park kavgası 'Ölü ve yaralılar var'

İstanbul Beyoğlu'nda park kavgası 'Ölü ve yaralılar var'
Beyoğlu'nda bir marketin önüne aracını park etmek isteyen M.K. ile market çalışanları arasında yaşanan tartışma, trajik bir olaya dönüştü.

Tartışmanın fitilini ateşleyen M.K.'nın babası, iş yerinde çalışanları silahla vurdu. Bu üzücü olayda market sahibi Mehmet Şahin hayatını kaybederken, bir diğer çalışan olan M.A.A. ise yaralı olarak tedavi altına alındı. Saldırının detayları, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Beyoğlu Tomtom Mahallesi Boğazkesen Caddesi'nde dün saat 15.30 sularında gerçekleşti. M.K.'nın aracını marketin önüne park etmesiyle başlayan tartışma, hızla büyüyerek şiddet olayına dönüştü. M.K.'nın babası Celal K. (68), olay yerine gelerek iş yerinde çalışan bir kişiye saldırdı ve ardından silahını çıkararak ateş etti. Bu saldırı sonucunda M.A.A. ve Mehmet Şahin yaralandı. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yaralılar hastaneye kaldırıldı ancak maalesef Mehmet Şahin kurtarılamadı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Celal K.'nın önce bir çalışana saldırdığı, ardından silahını çıkararak ateş ettiği ve çevredeki insanların müdahalesiyle durdurulduğu görülüyor.

Bu trajik olay, bir tartışmanın ne kadar hızlı ve tehlikeli bir şekilde kontrolden çıkabileceğini gösteriyor. İnsanların öfke ve şiddet yerine daha sakin ve yapıcı yollarla sorunları çözmeye çalışması gerektiği bir kez daha vurgulanıyor.

beyoglunda-park-kavgasi-1-olu-1-yarali-3142-dhaphoto1.jpg

beyoglunda-park-kavgasi-1-olu-1-yarali-3142-dhaphoto2.jpg

beyoglunda-park-kavgasi-1-olu-1-yarali-3142-dhaphoto3.jpg

beyoglunda-park-kavgasi-1-olu-1-yarali-3142-dhaphoto4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.