İstanbul Avcılar'da eski eşinin sevgiliyle kavga etmesi sonucunda canından oldu

İstanbul Avcılar'da eski eşinin sevgiliyle kavga etmesi sonucunda canından oldu
İstanbul Avcılar’da Mehmet Karakoç, eski eşinin sevgilisiyle arasında çıkan kavga sonucunda silahla yaralanarak hayatını kaybetti.

Olay, bugün saat 03.00 sularında Firuzköy Mahallesi Hasan Önal Caddesi'ndeki bir kafenin önünde gerçekleşti. Neslihan Ö. (44), sevgilisi Ayhan B. (40) ile eski eşi Mehmet Karakoç'a (52) ait kafenin önüne gelerek Ayhan B. ve eski eş Mehmet Karakoç arasında sözlü tartışma başladı.

İkili arasında çıkan tartışma sırasında Mehmet Karakoç Ayhan B.'yi bıçakla yaraladı. Ayhan B. ise belindeki tabancayı çekerek Mehmet Karakoç'a ateş etti.

Daha sonra Ayhan B. ile Neslihan Ö., olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan Mehmet Karakoç, Avcılar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Mehmet Karakoç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay üzerine Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Ayhan B. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken olayda az yaralanan Neslihan Ö. ‘nün ifadesi alınmak üzere polis merkezine gönderildi.

Elinden hafif yaralanan Ayhan B. İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından emniyete getirildi.

Diğer bir taraftan ifadesi alınan Neslihan Ö.'nün 18 Ocak'ta sevgilisi Ayhan B.'nin kendisini ölümle tehdit ettiği şikayetiyle emniyete başvurduğu ama, bu kişinin canla başla aramalara rağmen bulunamadığı öğrenildi.

Polis ekipleri yaşanan bu cinayetle ilgili başlattıkları soruşturmaya devam ediyor.

avcilarda-cinayet-eski-esinin-sevgilisi-tarafindan-olduruldu-8080-dhaphoto1.jpg

avcilarda-cinayet-eski-esinin-sevgilisi-tarafindan-olduruldu-8080-dhaphoto3.jpg

avcilarda-cinayet-eski-esinin-sevgilisi-tarafindan-olduruldu-8080-dhaphoto4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.