Isparta'da babasını öldüren şahsa ev hapsi

Isparta'da babasını öldüren şahsa ev hapsi
Isparta'da kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldüren konuşma ve zihinsel engelli Kamil Yıldırım'a (39), ev hapsi cezası verildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Yalvaç ilçesi Koruyaka köyünde gerçekleşti.

Geçmişte ateşli bir hastalık geçiren ve sonrasında konuşma ve zihinsel engellerle mücadele eden Kamil Yıldırım, sobaya kıyafetlerini doldurarak yakmaya çalıştı.

Olay üzerine babası Süleyman Yıldırım ile arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın ilerleyen dakikalarında Süleyman Yıldırım, oğlunun eline odunla vurdu. Bu esnada Kamil Yıldırım, babasına karşı bir bıçakla saldırdı.

fef.jpg

Karın, göğüs ve sol el bileğinden aldığı 4 bıçak darbesiyle yaralanan Süleyman Yıldırım, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ancak tıbbi müdahalelere rağmen kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Süleyman Yıldırım, zaman zaman engelli oğluna şiddet uyguladığı iddialarıyla biliniyordu.

Evli ve üç çocuk babası olan Yıldırım'ın cenazesi köyde defnedilirken, Kamil Yıldırım ise gözaltına alındı. Adli işlemlerin ardından zihinsel engeli nedeniyle ev hapsi cezası verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.