İspanyol basınından Arda Güler iddiası: "Real Madrid'i dolandırdı"

İspanyol basınından Arda Güler iddiası: "Real Madrid'i dolandırdı"
İspanyol basını, Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta’nın Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in sakatlığını bildiğini ve bu yüzden transferden vazgeçtiğini iddia etti.

Mehmet Emin ÖZTÜRK / KAMU SON HABER

Fenerbahçe’den Real Madrid’e rekor bedel ile transfer olan Arda Güler, yaşadığı menüsküs sakatlığı sonrası takımının ABD kampından ayrılmış ve tedavi altına alınmıştı. Güler’in sakatlığına ilişkin açıklamalarda bulunan Real Madrid'in teknik patronu Carlo Ancelotti “Tıbbi konular hakkında konuşmak karmaşıktır. Ciddi bir problem değil. Konservatif tedavi mi yoksa ameliyat mı yapalım diye düşündük. En kötü ihtimale 1 ay yok.” İfadelerini kullanmıştı.

REAL MADRİD'İ DOLANDIRDI

İspanyol basını, Barcelona ile Real Madrid arasında transfer yarışına neden olan Arda Güler hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. E-noticies'te Miguel Rueda imzası ile yer alan habere göre Barcelona Başkanı Joan Laporta’nın Fenerbahçe’deki bağlantıları sayesinde Arda’nın sakatlığını bildiğini ve bu yüzden transferi yapmadığını, dolaylı olarak ezeli rakibini dolandırdığını öne sürdü.

Real Madrid'in yöneticileri ise bunu alınması gereken bir risk olarak değerlendirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.