İsmail Kartal gözlerine inanamadı

İsmail Kartal gözlerine inanamadı
Fenerbahçe’nin Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından tecrübeli teknik direktörü İsmail Kartal’ın ilginç basın toplantısı gündem oldu.

Süper Lig'in 35. haftası kapsamında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen dev maçtan gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 berabere bitti.

Elde edilen bu sonuçla birlikte, şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan Sarı-Lacivertliler, bir şok da basın toplantısında yaşadı.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısına giden Fenerbahçe’nin tecrübeli teknik direktörü İsmail Kartal, gözlerine inanamadı.

Basın toplantısı için toplantı salonuna giden Kartal'ı yalnızca 1 gazeteci karşıladı ve tecrübeli teknik adam boş sandalyelere konuşma yapmak durumunda kaldı.

Sadece bir gazetecinin katıldığı basın toplantısında büyük şoke yaşayan tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal'ın o anları sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları "İsmail Kartal boş koltuklara konuştu" gibi yorumlarda bulundu.

İsmail Kartal, Maç Sonrası Gördüklerine İnanamadı 1

Kartal, 1 gazetecinin katıldığı basın toplantısında ise, “Herkese iyi akşamlar bu akşam buraya kazanmak için gelmiştik. Maç başından sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik. Çok net pozisyonlarımız da vardı. Rakibe hiç pozisyonda vermedik neredeyse. Bu akşam oyuncularım elinden gelen her şeyi yaptılar. Sadece golü bulamadık. Bunun için buradaki tüm sorumluluk bana aittir. Önümüze bakıyoruz, bundan sonraki maçlar için de oyuncularımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İyi akşamlar.” Şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.