İslam Memiş’ten yatırımcılara kritik tavsiye

İslam Memiş’ten yatırımcılara kritik tavsiye
Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara, “Borsaya girmek için en uygun zaman. Gram tarafında şu an alınabilir seviyede olduğunu düşünmüyorum” diyerek tavsiyede bulundu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Seçim sürecindeki belirsizlikten dolayı piyasalarda hareketlilik sürüyor. Yatırımcılar piyasadaki dalgalanmayı yakından takip ederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok önemli yeni tavsiyelerde bulundu. Borsaya girmek için en uygun zaman olduğunu söyleyen Memiş, “Gram tarafında şu an alınabilir seviyede olduğunu düşünmüyorum. Piyasalar rahatlamalı” dedi.

“KUR KORUMA DOĞRU SEÇİM OLABİLİR”

Bir politika değişikliğiyle birlikte yeni bir yoruma ihtiyaç olacak diyen İslam Memiş, “Faiz indirimlerinin devam edeceğine yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yaz aylarında dolar kuru 25 lira seviyesini koruyacak. Kur koruma doğru seçim olabilir. Alternatif olarak borsaya girmek için bir fırsat doğdu. Kur koruma ve borsa dışında yatırımcının yapacağı pek bir şey yok” dedi.

“GRAM ALANA ZARAR ETTİRDİ”

Şu an borsaya girmek için uygun bir zemin oluştuğunun altını çizen Memiş, “Şu anki satışlar normal satış. Orta ve uzun yöndeki beklentim pozitif... Uyarılarım olmuştu. Gram tarafında şu an alınabilir seviyede olduğunu düşünmüyorum. Piyasalar rahatlamalı. Bundan sonra bakabiliriz. Şu an gram altın alım fırsatı vermedi aksine alana zarar ettirdi. Borsadaki avantajlar devam ediyor.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.