İslam Memiş'ten kritik uyarı: Kasım kazanma değil batırma ayı

İslam Memiş'ten kritik uyarı: Kasım kazanma değil batırma ayı
İslam Memiş, kasım ayı kazanma ayı değil batırma ayı diyerek altın yatırımcısını uyardı.

Altın fiyatları haftanın üçüncü gününe düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta rekor üzerine rekor kıran ve yükselerek 1820 lira sınırına kadar ulaşan gram altın fiyatları bugün 1800 lira sınırına kadar geriledi. Piyasaların uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısını kasım ayı için uyardı. Bekleyin çağrısında bulunan Memiş, kasım ayı kazanma ayı değil batırma ayı olduğunu belirtti.

“KASIM AYI BATIRMA AYI”

1500x775-altin-ne-zaman-alinir-712-cover.jpg

Altın yatırımcısını sosyal medya hesabı üzerinden uyaran İslam Memiş, "2023 için 'Piyasanın kontrolü teknik ve mantıkla değil, manipülasyonda. Yapmanız gereken şey varlıklarınıza sahip çıkmak. Elindekini sattırmak için her türlü manipülasyon yapmalarına hazır ol. Kasım ayı kazanma ayı değil, batırma ayı. Sessizce kenarda bekle. Hayaller 24, gerçekler 28,16” açıklamalarında bulundu.

“ALTIN ALACAKLAR BEKLESİN”

ekran-goruntusu-2023-10-24-092549.png

Ekim ayı için altının ucuz değil bedava olduğunu vurgulayan Memiş, uzman isim altın alanların çok güzel hareket yaptığını ama dinlemeyenlerin zarara uğradığını belirtti. Memiş, "Gram altın TL serbest piyasalarda 1835-1840 lirada. Elimde TL var, ben bu seviyeden altın alır mıyım? Hayır, beklerdim. 1780 lirayı zikrettim. Dolar gerilemediği için hala 1840 lira seviyesinde gram altın. Gram altın normalde bugün 1780 lirada olmalıydı. Ben altın almak için beklemeye devam ediyorum. Biraz bekleyelim” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.