İŞKUR'dan müjde! Evden çalışın binlerce lira kazanın

İŞKUR'dan müjde! Evden çalışın binlerce lira kazanın
İŞKUR’dab büyük müjde! Evden birkaç saat çalışarak para kazanabilirsiniz. İŞKUR evden çalışmak isteyenlere müjdeyi duyurdu. Sadece birkaç saat çalışarak aylık 1500-2000 tl kazanabilirsiniz… İşte detaylar

Sadece birkaç saat çalışarak binlerce lira kazanın

Milyonlarca vatandaş iş arıyorken İŞKUR’dan ilaç gibi haber geldi. Her yıl binlerce kişiye iş imkanı veren İŞKUR vatandaşların iş sıkıntısını çözmeye devam ediyor. Kişiler birkaç saatini ayırarak sabit bir gelir elde edebilirler fakat tüm bunları yaparken evden çıkmanıza gerek kalmayacak. İŞKUR tarafından sunulan iş imkanları konusunda kişiler evden çıkmadan birkaç saatini harcayarak aylık 1500 TL ile 2500 TL arasında maaş kazanabilecekler.

İŞKUR EVDE İŞ İMKANI

İŞKUR tarafından sunulan evde iş imkanları için kişiler el beceresine ve yeteneğine bağlı olarak birçok iş sunuluyor diyebiliriz. Son dönemde oldukça popüler olan paketleme işi ile alakalı olarak kulak çubuğu ambalajı, nikah şekeri, poşet katlama gibi pek çok paketleme işi bulunuyor. Bununla birlikte takı tasarlama, çay paketleme, tel toka kutulama gibi işlerde oldukça popüler. Kişiler İŞKUR üzerinden bu işlere başvuru yaparak rahatlıkla kazanabilecekler. Kişiler İŞKUR üzerinden evde çalışma imkanları ile birlikte aylık olarak gelir elde edebilecekler.

AYLIK NE KADAR PARA?

İŞKUR tarafından sağlanan paralarla alakalı evde iş imkanları ile beraber kazancınız tamamen size bağlı olmaktadır. Ne kadar fazla ürün yaparsanız aylık kazancınızda o kadar artacaktır. Üstelik başınızda patron veya iş arkadaşları olmayacak ve çalışma süreniz tamamen sizlere bağlı olacak. Kişiler bu sayede maddi özgürlüklerini kazanırken evlerinin bütçelerine de katkı yapabilecekler.

Ortalama olarak günde 2-3 saat çalışan birisi aylık 1000 TL ile 2000 TL arasında para kazanabilecek, bununla birlikte kazanılan tutar tam anlamıyla karşınızdaki kişilere bağlı olmaktadır. Başvuru yapmak isteyen kişiler en yakın İŞKUR merkezlerine giderek veya İŞKUR resmi sitesi üzerinden rahatlıkla başvuru yapabilecekler. Bunun için siteye birkaç basit adımla üye olmak ve arama yeri üzerinden paketleme işçisi yazarak aratmak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.