Işık ihlali Sivas'ta 4 can aldı: Bir aile yok oldu

Işık ihlali Sivas'ta 4 can aldı: Bir aile yok oldu
Sivas’ta tatil için memlekete gelen aynı aileden 4 kişinin bulunduğu taksi ile kamyonunun çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 1’i çocuk 4 kişi öldü, 1 çocuk ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 05.30 sıralarında Sivas-Erzincan Karayolu şehir geçişi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Kavşağında meydana geldi.

Kazada Erzincan istikametine gitmekte olan Emrah Gürbüz idaresindeki 28 ACA 910 plakalı kamyon kavşağa girmekte olan Engin Polat idaresindeki 58 T 0979 plakalı ticari taksiye çarparak önünde sürükledi.

İlk belirlemelere göre taksinin içerisinde bulunan sürücü ve tatil için Alanya'dan memleketleri Sivas’a gelip evlerine gitmek için otogardan taksiye binen Abdulkadir Ünsal (45), Zeynep Ünsal (37), Zeynep Bilge Ünsal (12) vefat etti. Ayşe Buğlem Ünsal (10) ise ağır yaralandı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Sivas İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay olay yerinde inceleme yaptılar. Şimşek olay yerinde yaptığı açıklamada taksi sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti.

Olay yerine gelen Vali Şimşek şunları söyledi; "Bir kamyonun ticari taksiye çarpması soncu maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bir vatandaşımız da ağır yaralı durumda. Kazanın, görüntülere baktığımızda ticari taksinin ışık ihlali, kırmızı ışıkta geçmesi sonucu olduğunu tahmin ediyoruz. Yaralımız şu anda hastanede, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ailemiz Alanya'dan tatilden dönüyor. Sivas'ta ikamet eden bir ailemiz."

Fotoğraf: DHA

sivasta-kamyon-taksiyle-carpisti-4-olu-1-yarali-9581-dhaphoto13.jpg

sivasta-kamyon-taksiyle-carpisti-4-olu-1-yarali-9581-dhaphoto11.jpg

sivasta-kamyon-taksiyle-carpisti-4-olu-1-yarali-9581-dhaphoto4.jpg

sivasta-kamyon-taksiyle-carpisti-4-olu-1-yarali-9581-dhaphoto3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.