İş kadını Yasemin Sadıkoğlu'nun darp edilme anı kamerada

İş kadını Yasemin Sadıkoğlu'nun darp edilme anı kamerada
Beşiktaş'ta İş Kadını Yasemin Sadıkoğlu'nun bir gece kulübünde dövüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Sadıkoğlu'nu darp ettiği belirlenen kişiler gözaltına alındı.

Olay, 20 Ocak günü saat 00.30 sularında Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi üzerinde bulunan ünlü bir gece kulübünde gerçekleşti. İş kadını Yasemin Sadıkoğlu, kimliği belirsiz bir kadının saldırısına uğradı. Saldırıda saçları koparılan Yasemin Sadıkoğlu, polis merkezine giderek saldıran kadından ve mekanın yöneticilerinden şikayetçi oldu.

yasemin2.jpg

Saldırı olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı. Yasemin Sadıkoğlu'nun darp edilme anı görüntüleri güvenlik kameraları ile tespit edildi. Yasemin Sadıkoğlu verdiği ifadede tanımadığı bir kadının arkadan gelerek saçlarını çektiğini, mekan görevlilerinin bu kadını uzaklaştırdığını ancak mekon yetkilisi A.Y.K.'nın kendisini de dışarı çıkardığını belirterek şikayetçi oldu. Polis olayı gerçekleştiren N.K. ve D.K'yı ayrıca mekan yetkilisi A.Y.K.'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 kişi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.