İş bankasından gayrimenkul şirketine iflas davası! Projeleri arasında AVM’ler yer alıyordu

İş bankasından gayrimenkul şirketine iflas davası! Projeleri arasında AVM’ler yer alıyordu
Her geçen gün yeni iflas haberleri gündeme geliyor. İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul şirketi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye iflas davası açtı.

İş Bankası, alacaklı olduğu gayrimenkul devi Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye iflas davası açtı ve bu gelişme sektörde bomba etkisi oluşturdu.

ŞİRKETİN PROJELERİ ARASINDA DEV AVM'LER YER ALIYOR

Büyük projelere imza atan bir şirket için daha iflas kararı verilebileceği açıklandı. Şirketin projeleri arasında dev AVM'ler yer alıyor. Popüler AVM'lerin arkasındaki Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye açılan iflas davası büyük ses getirdi.

Halk TV'nin haberine göre, İş Bankası, alacaklı olduğu Çağla Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat AŞ'ye karşı harekete geçti ve şirkete karşı iflas istemiyle dava açtı.

ekran-alintisi.png

ŞİRKETİN TEMELİ 30 YIL KADAR ÖNCE ATILMIŞTI

Davanın ilk duruşması İstanbul Anadolu Ticaret Mahkemesi'nde 8 Kasım'da görülecek. Bankanın harekete geçmesiyle iflas davası ile karşı karşıya olan Çağla Grup, bir dizi büyük gayrimenkul projesinde imzası olan bir şirket.

BÜYÜK PROJEDE YER ALDI

Yurtiçi ve yurtdışında onlarca projede yer alan şirket, Family Mall AVM, Starcity Outlet, SAF Akasya AVM ile Eroğlu Holding'e ait Skyland İstanbul Projesi ve Marmara Anatolium Projesi gibi bir dizi büyük projede yer aldı. Şirketin temeli ise bundan 30 yıl kadar önce atılmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.