İrem Helvacıoğlu'na 5 ayda 20 kilo verdiren diyet ' Pesketaryen diyet nasıl yapılır'

İrem Helvacıoğlu'na 5 ayda 20 kilo verdiren diyet ' Pesketaryen diyet nasıl yapılır'
ATV'nin popüler dizisi "Sen Anlat Karadeniz" ile ekranların sevilen yüzü haline gelen İrem Helvacıoğlu'nun fazla kilolarından nasıl kurtulduğu merak ediliyordu. İşte diyetiyle ilgili merak edilenler...

Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu,rol projeler kadar fiziğiyle de gündeme gelen oyunculardan biri, son dönemde hızla verdiği kilolaların takipçileri tarafından farkedilmesinin ardından herhangi bir medikal işlem geçirip geçirmediği merak konusu olan oyuncu meğer diyet yapıyormuş! Sen Anlat Karadeniz, Seni Çok Bekledim, Güneşin Kızları ve Baş Belası gibi projelerden tanınan Helvacıoğlu son dönemlerde güzelliğiyle konuşuluyor. İşte İrem Helvacıoğlu'nun zayıflatan o formül...

0e2bc484b62b4d28d53697a2be79c2fe.jpg

SIRRINI PAYLAŞTI

Helvacıoğlu son zamanlarda yakaladığı fit görünümü, meğer pesketaryen diyetiyle sağlamış! Gerçekleştirdiği bir röportajda ünlü oyuncu; "Pesketaryen diyetiyle 6 ayda zayıfladım. Balık dışında et yemiyorum. Dedem çiftçiydi ve hayvanlarla büyüdüm. Bağ kurduğum hayvanları yiyemiyorum. Acıkınca su içip erken uyuyorum" ifadeleriyle pesketaryan diyet uyguladığını bir süre önce açıklamıştı.

irem-helvacioglu.jpg

''ERGENLİK DÖNEMİMDE 70 KİLOYDUM''

"Ergenlik dönemimde 70 kiloydum. Eski fotoğraflarım ben de yok ama annem de var. O benim için pişmanlık değil ortaya çıkarsa da çok üzülmem sonuçta şu ana bakmak lazım. "

"Şu anda da o kiloyu verdim. O dönemde hem ergenlikten dolayı hem de bazı geçirdiğim operasyonlardan dolayı kilo aldım."

"O zamanlar yemeği sevdiğime karar verdim, şimdi sevmediğime karar verdim. Annem her gördüğünde 'sen çok kilo vermişsin, çok zayıflamışsın hasta olacaksın' diyor. Çok şükür hasta da olmuyorum. Bir sıkıntım yok."

PESKETARYEN DİYET YAPILIR?

Pesketaryen diyeti, bitkisel gıdaların yanı sıra balık ve deniz ürünlerini içeren bir beslenme tarzını ifade eder. Bu diyet, et ve tavuk gibi diğer hayvansal kaynakları dışlar, ancak deniz ürünlerini içerir. Pesketaryenler, sürdürülebilir ve çevresel açıdan daha bilinçli bir beslenme yaklaşımını benimserler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.