iPhone 13 teslimat tarihleri güncellendi

iPhone 13 teslimat tarihleri güncellendi
iPhone 13 tanıtımının üstünden yaklaşık 1 ay geçti fakat stoklar ön siparişte tükendi. İlk sipariş verenler telefonlarını teslim aldı fakat bugün sipariş verecek kişileri ufak bir gecikme bekliyor. İşte teslimatlardaki son durum...

iPhone 13 teslimat tarihleri güncellendi

ShiftDelete'den Yiğit Can Polat'ın haberine göre; Apple 14 Ekim’de iPhone 13 ailesini tanıttı, 1 Ekim’de de dünya genelinde ön siparişe açtı. Aradan geçen 10 günde ilk sipariş verenler telefonlarına kavuştu ancak bugün sipariş vermek isteyenleri küçük bir gecikme bekliyor.

TESLİMATTA SON DURUM

1 Ekim’den itibaren çoğu satıcı gece 02:00’a kadar teslimat seçeneği sunsa da stokların erimesinin önüne geçilemedi. Bugünlerde iPhone 13 serisinden birini almak isteyenler en erken ihtimalle 1 Kasım’a kadar (tarihler haberin sonunda yer almaktadır) beklemek zorunda olacak.

Giriş seviyesinden başlayalım. Eğer iPhone 13 mini modelini Apple’ın internet sitesinden ön sipariş ile satın almak istiyor ve İstanbul’da ikamet ediyorsanız, bugünkü haliyle 26 Ekim-4 Kasım arasında cihazınıza kavuşacaksınız.

iPhone 13 teslimatlarına baktığımızda ise durum biraz daha düşündürücü. Yine Apple’ın internet sitesinden iPhone 13 modelini almak istediğinizde İstanbul’a 4-11 Kasım arasında teslim edilebileceği bilgisi yer alıyor.

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max teslimat tarihlerinde ise iki model arasında bir farklılık bulunmuyor. Apple internet sitesinden ön sipariş verirseniz yine İstanbul’a 11-18 Kasım tarihleri arasında siparişiniz teslim edilecek.

1 Ekim’den önce ve sonra ön sipariş vermiş kullanıcılardan bazıları da tahmini teslim tarihinin ötelenmesinden dolayı mağdur olduklarını çeşitli platformlarda belirtiyor. Çin’deki elektrik ve su sıkıntısı ne zaman ve nasıl çözülür bilinmez ancak iPhone üretim ve teslimatlarının gecikmesinin düzelmemesi tüketicilere olumsuz yansımaya devam edecek gibi görünüyor.

Güncelleme 1 / 11.10.2021

iPhone 13 mini: 27 Ekim-5 Kasım

iPhone 13: 5-12 Kasım

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max: 12-19 Kasım

Güncelleme 2 / 13.10.2021

iPhone 13 mini: 1-8 Kasım

iPhone 13: 8-15 Kasım

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.