İntihar mı cinayet mi? Kimse cevabı bulamıyor

İntihar mı cinayet mi? Kimse cevabı bulamıyor
Ofisteki detaylar bu olayın intihar mı, cinayet mi olduğunu ele veriyor. Bu adam intihar mı etti yoksa öldürüldü mü? Çözebilenler ise Müge Anlı kadar zeki olduğunu ortaya çıkarıyor. Bakalım çözebilecek misiniz?

Bu zeka testi, ölen bir adamın intihara mı yoksa cinayete mi kurban gittiğini bulmanızı istiyor. Bunun için elinizde bazı deliller ve 30 saniye süreniz var. 30 saniyede düğümü çözebilenler ise ünlü isim Müge Anlı kadar zeki olduğunu ortaya çıkarıyor.

Ofisteki detaylar bu olayın intihar mı, cinayet mi olduğunu ele veriyor. Bu adam intihar mı etti yoksa öldürüldü mü?

ekran-goruntusu-2023-08-20-143903.png

Problemi dikkatlice analiz etmeniz, analitik ve mantıksal muhakeme becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşabilecek olmanızı ölçüyor.

Zekanızın ne kadar kıvrak ve detaycı olduğunu test etmenin iyi bir yolu olan bulmaca, günlük hayattaki problem çözme yeteneğinizin de gelişimine katkıda bulunuyor.

Olay mahallini ayrıntılı olarak inceleyelim.

Peki, olay örgüsünü ele aldığınızda hangi sonuca vardınız?

30 saniyelik sürenizi tamamladıysanız cevaba geçebiliriz.

İşte cevabı:

ekran-goruntusu-2023-08-20-143903.png

Bu olay bir cinayet. Ofisteki eşyaların etrafa saçılması bir boğuşma olduğunun göstergesi. Aynı zamanda kurşun yarası intiharların genelinde olduğu gibi adamın başında değil, göğsünde. Son olarak, masadaki telefonun konumundan ve kalemin düştüğü yerden adamın solak olduğunu anlıyoruz ancak silah sağ elinden düşmüş gibi duruyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.