İntihar girişiminde bulunan kişi eşi gelince teslim oldu

İntihar girişiminde bulunan kişi eşi gelince teslim oldu
Adana'da ailevi sorunlarından dolayı eşinin evi terk ettiği K.Ç., önce tabancayla sonra bıçak ile intihar girişiminde bulundu. Bıçakla eylemine devam etmeye çalışan K.Ç., eşinin evinin önüne gelmesiyle teslim oldu.

Adana, Seyhan ilçesi, Dağlıoğlu Mahallesi’nde, saat 01.00 sıralarında bir olay meydana geldi. K.Ç. adlı kişi, ailevi sorunlar nedeniyle eşinin evi terk etmesinin ardından bunalıma girdi. İddiaya göre, tabanca ile önce havaya ateş açtı, sonra da kendisini odaya kilitleyip intihar etmeyi planladı.

Yakınları, durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı ve yardım istedi. Olay yerine özel harekat timleri ve çok sayıda polis ekibi gönderildi. Polisler, K.Ç. ile uzun süre konuşarak ikna etmeye çalıştı. K.Ç.'nin eşi eve gelmesini ve kendisiyle konuşmayı istediğini belirtmesi üzerine ekipler harekete geçti.

Bekleyiş devam ederken polislerden biri eve girerek K.Ç.'nin bir anlık boşluğundan faydalanarak elindeki tabancayı alıp balkondan aşağı attı. Ancak K.Ç., bu kez eline bıçak alarak eylemine devam etmek istedi. Kendisini eve giren özel harekat timlerine yaklaştırmayan K.Ç., eşiyle konuştuktan sonra teslim olacağını söyledi. Evin önüne getirilen eşi ile balkondan görüşen K.Ç., bıçağı bırakarak polise teslim oldu. Gözaltına alınan K.Ç., polis merkezine götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.