İntihar eden emlakçının karısını kayınpederi öldürdü

İntihar eden emlakçının karısını kayınpederi öldürdü
Ankara'da geçen hafta intihar eden 46 yaşındaki emlakçı Yusuf Demir'in 42 yaşındaki eş Derya Demir kayınpederi Satılmış Demir tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Kayınpeder Demir'in gelini Derya'yı oğulunun ölümüyle ilgili çıkan tartışma sırasında öldürdüğü öğrenildi.

Olay, sabahın erken saatlerinde, Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde gerçekleşti. 3 çocuk annesi Derya Demir ile kayınpederi Satılmış Demir arasında büyük bir tartışma çıktı. Satılmış Demir, gelini Derya Demir'e tabancayla ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Derya Demir'in, başına ve sırtından vurulduğunu ve yaşamını yitirdiğini belirledi.

Derya Demir'in cenazesi otopsi işlemleri için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis tarafından gözaltına alınan Satılmış Demir'in, 'Taksirle yaralama' ve 'Görevi yaptırmamak için direnme' gibi birçok suç kaydının bulunduğu belirlendi.

Derya Demir'in eşi emlakçılık yapan Yusuf Demir, geçtiğimiz hafta önce çevreye ateş açmış ardından ofisine giderek tüfekle kendini öldürmüştü. Satılmış Demir'in, oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu gelinini çıkan tartışma sonucu öldürdüğü belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.