Instagram'dan bir yenilik daha! İki yeni güncelleme geliyor

Instagram'dan bir yenilik daha! İki yeni güncelleme geliyor
Ünlü sosyal medya platformu Instagram’a iki yeni güncelleme geliyor. İşte tüm ayrıntılar...

Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre; Milyonlarca insanın severek kullandığı uygulama olan Instagram’a bomba gibi iki yeni güncelleme geliyor. Instagram, yalnızca Meta Verified kullanıcılarının gönderilerinin görünmesini sağlayan bir geçiş düğmesini ve notlar kısmında video paylaşması güncellemesini getirmeye hazırlanıyor.

Instagram kronolojik sıralama özelliğini başlattı - ShiftDelete.Net

Dünyanın en büyük sosyal medya uygulamalarından Instagram iki yeni güncelleme için çalışmalarını tamamlamak üzere.

Uygulama, akış için şimdiye kadar Instagram logosu altında "Takip ettiklerin" ve "Favoriler" olmak üzere iki farklı seçenek sunmaktaydı. Bu yeni "Meta Verified" seçeneği, görünürlüğü artıracağı için kullanıcıları, Meta Verified abonesi olmaya teşvik edebilir.

İNSTAGRAM'DAKİ YENİ ÖZELLİK SİZİ ELE VEREBİLİR! Instagram kullanıcıları dikkat! - Son dakika Habe...

Meta Verified aboneliklerinin fiyatları web sürümü için aylık 11.99 dolardan, iOS sürümü için ise aylık 14.99 dolar olarak açıklandı.

Verified aboneliği kapsamında Instagram kullanıcıları, doğrulanmış hesap rozetine, en sık karşılaşılan sorunlar için müşteri desteğine, aktif kimlik taklidi denetlemesine, diğer kullanıcıların yorumlarında Meta Verified profillerinin önceliklendirilmesine, keşfet sayfası ve Instagram Reels'da tavsiyelere ve de Instagram Stories'de özel çıkartmalara erişebiliyor.

Instagram Giriş Bilgilerini Silme Nasıl Yapılır? - Instagram Giriş Bilgilerini Cihazdan Kaldırma Ekranı - Son Dakika Haberi - Fotohaber - Yaşam

Notlar kısmı için de “close friends” gibi sadece istediğiniz kişilerin görebileceği notlar paylaşabilmenin önü açılacak. Ayrıca notlar kısmında kısa videolar paylaşılmasının da önü açılmış olacak.

Instagram rehber özelliği nedir? Rehber bağlama nasıl yapılır? - CHIP Online

Instagram’ın patronu Adam Mosseri, “Bu hafta notlar’da selfie videoları yayınlama özelliğini test etmeye başladık. Yakında notlar’daki varsayılan profil fotoğrafınızı kısa bir video ile güncelleyebileceksiniz. Videoya eşlik etmesi için ayrıca bir metin de ekleyebileceksiniz.” şeklinde açıklama yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.