Instagram ve Facebook ücreti ne kadar olacak?

Instagram ve Facebook ücreti ne kadar olacak?
Meta kullanıcılarından Instagram ve Facebook için reklamsız aboneliklerden ücret almaya hazırlanıyor.

Meta yeni bir karara imza attı. Instagram ve Facebook kullanıcıları için reklamsız abonelik sunmaya hazırlanıyor. Avrupalı kullanıcılar için ayda 10 euro talep edileceği açıklandı. Mobilden yapılan ödemeler için 13 euro alınması planlanırken, her bir ek hesap içinde 6 euro alınacağı belirtildi.

Ücretli Instagram ve Facebook geliyorWall Street Journal'da yer alan habere göre, Meta Platforms META.O, düzenleyici kurumlara önümüzdeki aylarda Avrupa'daki kullanıcılar için reklamsız abonelik (SNA) planını açıkladı.

Plana göre kullanıcılar kişiselleştirilmiş reklamlarla Instagram ve Facebook'a ücretsiz erişmeye devam edecek veya hizmetlerin reklamsız sürümleri için ödeme yapacak.

Raporda, plan kapsamında Meta'nın düzenleyicilere, masaüstü kullanıcılardan Facebook veya Instagram hesabı için ayda yaklaşık 10 euro ve her ek bağlantılı hesap için yaklaşık 6 euro ücret alacağını söylediği belirtildi.

Ayrıca Meta, Apple ve Google'ın uygulama mağazaları tarafından uygulama içi ödemelerden alınan komisyonları da hesaba katacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.