ING Bank mobil başvurulara 5 bin lira verecek

ING Bank mobil başvurulara 5 bin lira verecek
ING Bank, bayram öncesi nakit ihtiyacı olan vatandaşlara faizsiz kredi fırsatı sunacağını duyurdu.

ING Bank, bayram öncesi nakit ihtiyacı olan vatandaşlara faizsiz kredi fırsatı sunacağını duyurdu. Türkiye'de yüksek faiz oranları nedeniyle zorluklar yaşayan insanlar için bu haber sevindirici bir gelişme oldu. ING Bank, diğer bankalar gibi faizsiz kredi kampanyası düzenleyen bankalardan biri olarak öne çıkıyor.

Ülkemizde birçok kişi son zamanlarda nakit paraya ihtiyaç duyuyor. Yüksek enflasyon nedeniyle insanlar ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanabiliyorlar. Bu nedenle insanlar kredi çekerek veya başkalarından borç alarak ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar. Ancak bankalardaki faiz oranları son zamanlarda arttığı için çoğu kişi uygun faiz oranları veya faizsiz kredi seçeneklerini araştırıyor.

ING Bank, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak müşterileri için faizsiz bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanyaya göre müşteriler, 5 bin TL'lik ihtiyaç kredisinden faizsiz bir şekilde faydalanabilecekler. Bu kredi fırsatıyla ING Bank, bayram öncesinde müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Faizsiz kredi fırsatından yararlanabilmek için ING Bank müşterisi olmak gerekiyor. Aynı zamanda Turuncu Ekstra programına üye olmak da şart. Bu şartları yerine getiren müşteriler, hemen faizsiz 5 bin TL'lik krediden faydalanabilecekler.

LİMİT 5 BİN LİRA OLARAK BELİRLENDİ

Faizsiz kredi için kullanılabilecek limit 5 bin TL olarak belirlenmiş. Daha yüksek kredi miktarlarına ihtiyaç duyanlar için farklı kampanyalar sunuluyor. Banka, daha yüksek miktarlarda da uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi verebilmektedir.

5 bin TL'nin altındaki miktarlarda kredi kullanımında müşterilere nakit iadesi yapılmaktadır. Bu iade, ilk kredi kullanımında geçerli olabilir. Ancak daha sonraki kredi kullanımlarında faiz oranı %2.15 ve üzeri olarak belirlenmiştir.

Faizsiz kredi kampanyasından faydalanmak için aylık 2 bin TL harcama yapmak gerekmektedir. Turuncu Ekstra Banka Kartı ile bu şart sağlandığında her ay 5 bin TL'lik faizsiz kredi imkanı sunulmaktadır.

Daha detaylı bilgilere ING Bank şubelerinden veya resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşların kampanya bitmeden gerekli işlemleri yapmaları gerekmektedir.

Faizsiz kredi başvurusu için ING Bank şubelerine gidilebileceği gibi internet bankacılığı veya mobil bankacılık aracılığıyla da başvuru yapmak mümkündür.

ING Bank müşterileri ayrıca ING Mobil uygulaması üzerinden de faizsiz kredi fırsatından faydalanabilirler. Destek Hesap üzerinden 12 ay vadeli ve faizsiz olarak 5 bin TL kredi kullanabilirler. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler gerekli işlemler için banka ile iletişime geçebilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.