Infinix ailesinin yeni üyelerinin tanıtımını yaptı 'Uygun fiyatı ve özellikleri piyasayı karıştıracak'

Infinix ailesinin yeni üyelerinin tanıtımını yaptı 'Uygun fiyatı ve özellikleri piyasayı karıştıracak'
Kısa sürede akıllı telefon piyasasına damga vuran Infinix, uygun fiyatlı yeni modelleri Hot 40 ve Hot 40 Pro’yu tanıttı.

Infınıx’in tanıtımını yaptığı modeli Hot 40 Pro, gücünü MediaTek tarafından üretilen Helio G99 yonga setinden alıyor. Hot 40 Pro, 4 GB ve 8 GB RAM bellek seçeneği ile kısa sürede satışa sunulacak. Ayrıca telefon 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. İşletim sistemi olarak ise Android 13 tabanlı XOS 13.5 kullanılıyor.

infinix-hot-40-ve-hot-40-pro-tanitildi-1

Telefon, ön tarafında 32 Megapiksellik bir kamera taşıyor. Arka tarafında ise 108 Megapiksellik ana kamera ve 2 Megapiksellik makro kamera yer alıyor.

6,78 inç büyüklüğünde LCD FHD+ ekranla gelen Hot 40 Pro, bu ekranda 500 nit parlaklık ve 90Hz yenileme hızı sunuyor.

Bataryası ise kullanıcıların günlük işlerini rahat bir şekilde halledebilmesi için 5000 mAh‘lik bir pil ile donatılmış durumda. Ayrıca telefonda 33W hızlı şarj desteği de bulunmakta.

infinix-hot-40-ve-hot-40-pro-tanitildi-2

Hot 40‘ta ise Hot 40 Prp’daki aynı özelliklere sahip bir ekran bizleri karşılıyor. Fakat bu modelde Hot 40 Pro’dan farklı olarak MediaTek tarafından üretilen Helio G88 yonga seti kullanılmış durumda.

Hot 40, RAM, depolama, batarya ve kamera tarafında Hot 40 Pro ile aynı özelliklere sahip olarak kullanıcılara sunulacak. Tek bir farkla, Hot 40 ana kamera olarak 108 Megapiksellik sensör değil 50 Megapiksellik sensör tarafından donatılmış durumda.

Infinix şimdilik tanıtımını gerçekleştirdiği bu iki modeli için de net fiyat bilgisi paylaşmadı. Ancak iki cihazın da 200 Dolar’dan daha uygun bir fiyata satışa sunulacağını açıkladı.

INFİNİX HOT 40 VE HOT 40 PRO ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.