İmzaya beklenirken Moussa Dembele depremi! “Siz çıldırdınız mı?” Galatasaray anında masadan kalktı

İmzaya beklenirken Moussa Dembele depremi! “Siz çıldırdınız mı?” Galatasaray anında masadan kalktı
Moussa Dembele transferinde Lyon'un istediği bonservis bedeli sonrası Galatasaray anında pazarlık masasından kalktı. Lyon, sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan Moussa Dembele için 8 milyon euro isteyince Galatasaray transferi sezon sonuna bıraktı.

Galatasaray''da Moussa Dembele transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılıların el sıkıştığı başarılı forvet için Lyon''un tavrı Galatasaray''ı şok etti! Moussa Dembele için istenen bonservis bedeli transferi sürüncemeye soktu.

LYON''UN MOUSSA DEMBELE TALEBİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Galatasaray''da Moussa Dembele depremi yaşanıyor. Oyuncuyla anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, Lyon''un bonservis talebine takıldı. Fransız devi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Moussa Dembele için 8 milyon euro isteyince olanlar oldu.

GALATASARAY''DA MOUSSA DEMBELE DEFTERİ RAFA KALDIRILDI

Lyon''un talebi sonrası anında pazarlık masasından kalkan Galatasaray, Moussa Dembele transferini sezon sonuna bıraktı. Oyuncu kanadı ise Galatasaray''dan yıllık 3 milyon euro talep etti. Cimbom, kontratı 2022-23 sezonu sonunda bitecek olan oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmak adına görüşmelerini sürdürecek.

Lyon''un 2018-19 sezonu başında 22 milyon euroya transfer ettiği Moussa Dembele, Fransız ekibiyle çıktığı toplam 156 maçta 69 gol, 18 asistlik istatistik yakaladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.