İmha edilmesi gereken kaçak alkol ürünlerini satan memur tutuklandı

İmha edilmesi gereken kaçak alkol ürünlerini satan memur tutuklandı
Karabük'te düzenlenen operasyonda, daha önceki operasyonda ele geçirilen gümrük kaçağı alkollerin imha edilmesi için teslim edilen memur alkollü ürünleri satarken yakalandı.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü daha önceki operasyonda ele geçirilen gümrük kaçağı alkollerin imha edilmesi için teslim edilen memur hakkında operasyon düzenledi. İmha edilmesi gereken kaçak alkolleri satan ürünler satan memur ile satın alan şahıs tutuklandı.

Verilen bilgiye göre Karabük'te önceden yapılan operasyonlarda ele geçirilen ve imha edilmesi için Safranbolu İlçe Tarım Müdürlüğüne teslim edilen alkol ve diğer malzemeleri sattığı tespit edilen memur Tuncay Y. İle bu ürünleri satın alan Nuri D. adlı şahıs Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

alkolluler2.jpg

Gümrük kaçağı olan ve imha edilmesi gereken yüklü miktar ve değişik markalardaki alkollü içecekleri sattığı belirlenen Safranbolu İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli memur Tuncay Y., Jandarma ekiplerince takip edilmeye başlandı. Fiziki ve teknik takip sonucu Tarım Müdürlüğünde imha edilmesi gereken ürünleri depodan çıkartarak satan Tuncay Y., satış yaptığı anda Jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Markalı alkol ürünlerini satın alan Nuri D. ile birlikte kıskıvrak yakalanan Tuncay Y., ifadesi alındıktan sonra Jandarmadaki Safranbolu Adliyesinde çıkarıldı ve tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.