İmamoğlu'nun seçim otobüsü bile yargı dağıttı 'Rabia işareti yapan Ak Parti'lilere verilen yanıt gündem oldu'

İmamoğlu'nun seçim otobüsü bile yargı dağıttı 'Rabia işareti yapan Ak Parti'lilere verilen yanıt gündem oldu'
Seçim çalışmaları yürüten İBB Başkanı Ekrem İmamoğu’nun içinde bulunduğu otobüsten Ak Partililere verilen cevap sosyal medyanın gündemine oturdu.

Türkiye’nin yerel seçimleri için geri sayım başladı. Yarın tüm gün oy kullanmaya gidecek vatandaşlar seçim sonucunun merakını şimdiden duymaya başladı. Seçimlere saatler kala, sosyal medyayı sallayan bir video ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu taşıyan seçim otobüsünün etrafını bir grup Ak Partili sardı. Grup, ellerindeki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Ak Parti İstanbul adayı Murat Kurum’un fotoğraflarının olduğu bayrakları otobüse doğru salladı. Aralarından bazılarının ise dört parmağını göstererek ‘Rabia işareti’ yapmaları dikkat çekti.

imamoglu.jpg

Bunun üzerine İmamoğlu’nun seçim otobüsünün içinden geçilen bir anons sosyal medyanın çok konuşulanları arasına girdi. Anonsu geçen CHP’li, “Diğer siyasi partilerin temsilcileri de coşkuyla ellerindeki beyaz bezleri sallayarak heyecanla el sallıyorlar. Çok teşekkür ediyoruz. Elleriyle 4 yaparak benzinin 44 lira olduğunu belirten hanımefendiler, haklısınız. Çok teşekkür ederiz” cevabını verdi.

Bu sırada seçim otobüsünün içinde bulunan İmamoğlu, çevredeki vatandaşları el sallayarak selamlamayı sürdürdü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.