İmamoğlu çifti mal varlığını açıkladı 'Banka hesaplarına kadar paylaştılar

İmamoğlu çifti mal varlığını açıkladı 'Banka hesaplarına kadar paylaştılar
Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu kalem kalem mal varlıklarını açıkladı.

İstanbul'da heyecanla beklenen yerel seçimlere doğru ilerlerken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dikkat çeken bir adım attı ve eşiyle birlikte tüm mal varlığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yeniden aday gösterilen İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde mal varlığı bildiriminde bulundu, üzerine olan tarla, ev, arsa ve dükkanları paylaştı.

kapak-164601.jpgBEYLİKDÜZÜ VE BÜYÜKÇEKMECE'DE DÜKKANLAR

İmamoğlu'nun ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun mal varlığı açıklamasına göre, Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde 2 dükkan ve 1 mesken, Büyükçekmece'de 2 dükkan, Beylikdüzü'nde 2 arsa, Çanakkale'de ev, Balıkesir'de arsa, Trabzon'da ofis ve dükkan, Çanakkale'de tarla, Balıkesir'de arsa bulunuyor.

Eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun ise Beylikdüzü'nde 1 arsa ve dükkan, Muğla'da mesken, Trabzon'da kargir ev ve arsa, Trabzon'da tarlası olduğu belirtildi.

Ayrıca, Ekrem İmamoğlu'nun 2008 tarihinde alınan 8 bin TL değerinde silahı bulunurken, banka hesaplarında da 8 milyon 166 bin 645 TL ve 562 bin TL, eşinin ise 395 bin 737 dolar ve 52 gram altın olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2024-03-07-114155.png8 ADET PIRLANTA SET

Dilek Kaya İmamoğlu'nun 8 adet 279 bin 584 TL değerinde pırlanta seti, 35 adet 204 bin TL değerinde altın bilezik, 68 adet 92 bin TL değerinde cumhuriyet ve tam altın, 227 bin TL değerinde muhtelif altına sahip olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde mal varlığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, X hesabından yaptığı paylaşımla “Temiz ve şeffaf siyaset adına açıklıyorum” ifadelerine yer vermişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.