İftarda vatandaşların evine konuk oluyor

İftarda vatandaşların evine konuk oluyor
On bir ayın sultanı Ramazan Beylikdüzü’nde birlik ve beraberlik içerisinde başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara ay boyunca sıcak yemek ulaştıran Beylikdüzü Belediyesi yönetimi, ilçenin on mahallesinde de evlere konuk oluyor.

Halit KARTAL / Dokuz Sütun

Ramazan başladığından bu güne başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve birim müdürleri iftar vakti, Beylikdüzülü hemşehrilerinin kapılarını çalarak oruçlarını ev halkı ile birlikte açıyor.

Ramazan boyunca özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, her gün yaklaşık 1500 kişilik, toplam 500 haneye sıcak yemek ulaştırıyor. Kavaklı’da bir eve konuk olan Başkan İmamoğlu, hane halkıyla iftar yaptı. Sokak iftarları yerine vatandaşların evlerine konuk olduğunu, onların dertlerini dinleyip, sofralarını paylaştığını belirten İmamoğlu, “Ramazan’ın anlam ve derinliğine uygun olarak gösterişten uzak, samimi bir sadelik içinde iftar sofralarına konuk olmayı tercih ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ziyaretlerimizi belediye yönetimimiz ile tüm mahallelerde gerçekleştiriyoruz. O sofraların enerjisi, güzelliği bambaşka. Çünkü gerçek.” diye konuştu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.