İcardi’den kötü haber Elmacık kemiği kırıldı

İcardi’den kötü haber Elmacık kemiği kırıldı
Fenerbahçe derbisi sırasında hem Djiku ile girdiği ikili mücadelede yüzüne darbe alan ve kale direğine çarpan Icardi'den kötü haber geldi.

Mauro İcardi’nin elmacık kemiğinin kırıldığı belirlendi. İcardi'nin yüzündeki kırık nedeni ile Süper Kupa maçında oynayıp oynayamayacağı ise henüz belli değil.

Djiko ile İcardi’nin pozisyonu derbiye damga vurdu.

Fenerbahçe Galatasaray maçında Mauro İcardi’den kötü haber geldi. Mauro İcardi’nin elmacık kemiği kırıldı. Mauro İcardi’nin bu kırığına bağlı yüzünde şişlik ve morluklar oluştu. Mauro İcardi’nin süper kupa maçına yetişip yetişmeyeceği ise merak ediliyor.

ICARDİ DİJİKU POZİSYONU İÇİN KİM NE DEDİ?

KadıköyGazetesi'nin aktardığına göre çok konuşulan pozisyon için birçok uzman aynı görüşte birleşti.

Rıdvan Dilmen tartışmalı pozisyon için “Gördüğümüz açıdan tartışmasız penaltı. En son giderken tokat atıyor. VAR hakemi çağırsa 5 saniye bakar penaltıyı verirdi. Verilmemesi, çağrılmaması mümkün olmayan bir penaltı.” ifadelerini kullandı.

Serdar Ali Çelikler ise pozisyonu ”Ortaya çıkan yeni açıyı izledim. Djiku – Icardi pozisyonu %100 penaltı. Bakın %99 demiyorum, %100.” değerlendirmesini yaptı.

Icardi, Djiku pozisyonu için yorum yapan Fırat Aydınus ise “Maçın tek majör pozisyonu. Icardi, Djiku’nun formasını çekiyor. Sonra Djiku’nun savurduğu şiddetli bir kolu var. Bu açılara göre Icardi’nin kafa yüz kısmına geliyor. Djiku’nun yaptığı eylem kırmızı kart ve penaltı” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.