İbrahim Tatlıses’ten bomba çıkış 'Ama ben hakikaten evlendim'

İbrahim Tatlıses’ten bomba çıkış 'Ama ben hakikaten evlendim'
Son günlerde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, “Seçimi kaybettim ve evleniyorum” demişti. Yeni açıklaması hayret uyandırdı.

31 Mart günü yapılan yerel seçimlerde Ak Parti’nin adaylarını desteklediğini dile getiren şarkıcı İbrahim Tatlıses, Geçtiğimiz günlerde “Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymadık demeyin, tüm bekarlara selam olsun. Ben evleniyorum” ifadelerini kullanmıştı. Şarkıcı, yeni bir paylaşım yaparak herkesi hayrete düşürdü.

6158997a86b2442fd0899b8e.webp

NİKAH MASASI SİNYALLERİ VERMİŞTİ

Daha önce birkaç kez nikah masasına oturan ve 7 çocuk ile 11 torun sahibi olan 72 yaşındaki şarkıcı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından nikah masasına oturacağına dair sinyaller vermiş, “Evleniyorum” demişti. Yaptığı paylaşımla merak uyandıran ve seçimi kaybettiğini, evleneceğini söyleyen Tatlıses’ten yeni bir paylaşım geldi.

s-06d2746a1decca2df189a59b5ea98d97fac5920b.webp

Sosyal medya hesabından yeni paylaştığı gönderisine not düşen Tatlıses, “Arkadaşlar mesajı paylaştığım tarih ne? 1. Ay ne? Nisan. İkisinin toplamı ne oluyor? Nisan 1. Ama ben hakikaten evlendim” dedi.

Bu sözler kafa karıştırırken bir yandan da şaka yaptığının anlaşılmasına neden oldu. Ancak son cümledeki kafa karışıklığını gideren bir not daha vardı; Tatlıses, gönderinin sağ alt köşesindeki notta ise “İzmir'de kendime ev aldım, yani evlendim. Şakadan da hiç anlamıyorsunuz ya! İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?” yazdı.

bbb.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.