Husumetlisine sokak ortasında ateş eden şahıs tutuklandı

Husumetlisine sokak ortasında ateş eden şahıs tutuklandı
Bursa'da bir kişi, arasında daha önce tartışma yaşadığı bir başka kişiye sokakta ateş etti. Saldırgan, yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Bursa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi hastaneye kaldırıldı. Olay, dün akşam saatlerinde Nilüfer ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, A.A. isimli şahıs, daha önce aralarında tartışma yaşadığı K.Ç.'yi sokakta görünce peşine düştü ve tabancayla ateş etti. K.Ç., vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı K.Ç., ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

Polis ekipleri, saldırgan A.A.'yı kovalamaca sonucu yakaladı. Gözaltına alınan A.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. A.A., çıkarıldığı mahkemece "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.A.'nın olayda kullandığı tabanca da ele geçirildi.
Olay anı, yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, A.A.'nın K.Ç.'nin arkasından yaklaştığı ve silahını çekerek ateş ettiği görülüyor. K.Ç.'nin kanlar içinde yere düştüğü, A.A.'nın ise kaçtığı anlar da kameraya yansıdı. Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan K.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. K.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve taburcu edilmeye hazırlandığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.