Hurdaya dönen araçtan burunları bile kanamadan çıktılar

Hurdaya dönen araçtan burunları bile kanamadan çıktılar
Antalya’nın Manavgat ilçesinde refüjdeki tel örgüleri aşıp karşı şeride geçen otomobil, bir başka otomobile ve bariyerlere çarparak durabildi.

Kaza, Antalya’nın Alanya-Antalya D-400 Karayolunda meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Kayra Yorulmaz’ın kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tel örgüleri aşıp karşı şeride geçti.

aw012300-05.jpgO sırada Antalya istikametinden Alanya istikametine gitmekte olan İrfan Demir’in kullandığı otomobile ve yoldaki bariyerlere çarparak durabildi.

aw012300-03.jpgHurdaya dönen otomobilin sürücüsü, otomobilde yolcu olarak bulunan arkadaşı ve çarptıkları diğer otomobilin sürücüsü kazayı burunları bile kanamadan atlattı.

aw012300-04.jpgKazanın ardından olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı kontrolde kaza yapan otomobil sürücüsü Kayra Yorulmaz’ın sürücü belgesinin olmadığı belirlendi.

Kayra Yorulmaz’a sürücü belgesiz araç kullanmaktan 8 bin 190 TL, araç sahibine de sürücü belgesiz araç kullandırmaktan 8 bin 190 TL olmak üzere toplam 16 bin 380 TL para cezası uygulandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.