Hulusi Akar açıkladı, uyuşturucuya geçit yok!

Hulusi Akar açıkladı, uyuşturucuya geçit yok!
AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri ziyareti sırasında güçlü nesillerin yetişmesi için en önemli engelin 'uyuşturucu ticareti' olduğunu söyledi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Yeşilay Kayseri Şubesi'ni ziyaret etti. Burada konuşan Akar; "Güçlü nesillerin yetişmesi için engelleri kaldırmak lazım. Bu engellerle alakalı olarak da birinci engel de uyuşturucu. Uyuşturucuyla sonuna kadar mücadele etmek lazım" dedi.

Valisi Gökmen Çiçek, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm Yeşilay Kayseri Şubesi'ni ziyaret etti.

aw037140-02.jpg

AKAR: UYUŞTURUCUYLA SONUNA KADAR MÜCADELE ETMELİYİZ
AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ise, güçlü nesillerin yetişmesi için en önemli engel olan uyuşturucu ile mücadelenin önemine değinerek; "Bizin ne yapıp yapıp anne ve babalar, anaokulu, ilkokul, ortaöğrenimde bizim bir şekilde sigarayı, alkolü, uyuşturucuyu zihnen mahkum etmemiz lazım. Moda olmaktan, gösteriş olmaktan çıkarmamız lazım. Neslimizin kurtarılması bakımından Yeşilay'ın yol koordinatörlüğünde devletimizin, milletimizin bütün kişi, kurum ve kuruluşların seferber olup bunun önüne geçilmesi lazım. Nesilleri mahveden bir şeyden bahsediyoruz. Uyuşturucu gerçekten bütün nesilleri mahvediyor. Genetiği, DNA'yı, insanların tabiatını bozuyor. Dolayısıyla bu gerçekten bir milli felaket. bizim de bu anlayışla bakmamız lazım. Bütün kurumlarla, kuruluşlarla bunun mücadelesini sürdürmemiz lazım. Gerçekten güçlü nesillerin yetişmesi için engelleri kaldırmak lazım. Bu engellerle alakalı olarak da birinci engel de uyuşturucu. Uyuşturucuyla sonuna kadar mücadele etmek lazım. Hiçbir şekilde gençlerimizin uyuşturucuya öykünmesine meydan vermemek lazım" ifadelerini kullandı.

aw037140-01.jpg

aw037140-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.