Hükümetten flaş X platformu çıkışı' Süre doldu

Hükümetten flaş X platformu çıkışı' Süre doldu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'X' platformuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Uraloğlu, hala Türkiye'ye temsilci atanmadığını ve bu konuda kanuni düzenlemelerin gerekebileceğini belirtti. Görüşmelerin devam ettiğini ve reklam yasağının hala geçerli olduğunu dile getirdi. Ayrıca, bant daraltma gibi ek önlemlerin de gündemlerinde olduğunu ifade etti.

skynews-elon-musk-us-6377234.jpgBakan Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen bir resepsiyona katıldı. Konuşmasında 'Kalkınma Yolu Projesi'ne de değinen Uraloğlu, projenin Irak ve Türkiye arasında başladığını ancak Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar'ın da projeye dahil edildiğini açıkladı.

Bu ülkelerin finansman, yük temini ve işletme konularında katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca, projenin önemli bir aşamasının tamamlandığını ve dörtlü bakanlar zirvesinin iki ay içinde gerçekleştirileceğini dile getirdi.

tumblr-370758344c0a220119db0297667ee2df-6b86cee6-1280.jpgUraloğlu, kalkınma yoluyla ilgili ofislerin yakın zamanda açılacağını ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesinde bir firma kurulabileceğini de ifade etti.

Sosyal medya platformu 'X' Türkiye'de temsilcilik açmaması üzerine alınan önlemlerle ilgili olarak da konuşan Bakan Uraloğlu, halen temsilci atanmadığını ve bu durumun yasal düzenlemeler gerektirebileceğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-04-24-085248.png

Devam eden görüşmeler ve geçerli reklam yasağıyla birlikte bant daraltma gibi ek önlemlerin de gündemlerinde olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.