Hırsızın savunması 'pes' dedirtti 'Bana benziyor'

Hırsızın savunması 'pes' dedirtti 'Bana benziyor'
Adana'da bir eve girip 100 gram altın çalan 4 kadından biri yakalandı.

Adana'da bir eve girip 100 gram altın çalan 4 kadından biri yakalandı. Yakalanan kişi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, 24 Mart günü sabah saat 07.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi’nde gerçekleşti. Sultan G. (39) ve yanında bulunan 3 kadın yüzlerini eşarp ve şapka ile gizleyerek bir apartmanın yangın merdiveninden Ateş Can A.’nın (32) evine girdiği öne sürüldü. Kadınlar evin arka kapısı zorlayarak içeri girdikten sonra yatak odasındaki komodinin çekmesinde bulunan 100 gram altını alarak kaçtı. Şüphelilerin apartmandan ayrılırken görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Ateş Can A. evine geldiğinde ise altınlarının çalındığını fark edip durumu polise heber verdi. İhbar üzerine bölgeye hırsızlık ve yankesicilik büro amirliği ekipleri geldi. Bölgeye gelen polisler güvenlik kameralarını inceleyerek, Sultan G.’nin kimliğini belirledi. Şüpheli kadın evine yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada altın çıkmadı.

Emniyete götürülen Sultan G. ifadesinde, "Görüntülerdeki kişi bana benziyor ancak ben değilim. Hırsızlık yapmadım" dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sultan G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Firari olan 3 kadını ise yakalama çalışması sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.