Herkesin Tanıdığı Ünlü İsimden Serdar Ortaç'a Maddi Yardım

Herkesin Tanıdığı Ünlü İsimden Serdar Ortaç'a Maddi Yardım
Bir süredir Maddi sıkıntı yaşayan Serdar Ortaç'a destek eli tanıdık bir isimden geldi. Magazin gündemine oturan olayın ayrıntıları da belli oldu.

Tanınan isimden Serdar Ortaç'a maddi yardım

Mynet'in geçtiği habere göre: Maddi zorluklar yaşayan Serdar Ortaç’a, şiirleri ile beğeni toplayan Serkan Aslan’ın para yardımı yaptığı ortaya çıktı.

Yaşadığı Bu durum karşısında bir hayli şaşıran ünlü şarkıcı Sedar Ortaç, "Serkan bana geldi, kendi yazdığım şiirlerim var, sana dinletmek istiyorum dedi. Sadece 2 defa telefonda konuştuk, benimde sıkışık olduğumu biliyordu. Aradan birkaç gün geçtikten sonra hesabıma para geldi" açıklamasında bulundu..

KONUYLA İLGİLİ OLARAK İLK AÇIKLAMAYI YAPAN SERDAR ORTAÇ: BEKLEDİĞİM BİR PARA YOKTU

640xauto.jpg

Magazin gündemine oturan durum karşısında Serdar Ortaç şaşkın olduğunu açıkladı. Beklediğim bir para yoktu diyen Serdar Ortaç sonra hesabıma baktım ve paranın Serkan'dan geldiğini gördüm açıklamasında bulundu. 

BOŞANMA SONRASI ZOR DURUMA DÜŞTÜ

Öte yandan açıklamasında Chloe Loughnan ile boşandıktan sonra sık sık paraya sıkıştığını ve maddi zorluk yaşayan dile getiren Serdar Ortaç, "Bayağı yüklü bir miktar para göndermiş, insanın böyle dostları olması lazım" açıklamasında bulunarak teşekkürlerini ilettiği görüldü.. 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.