Her ay 8 bin 500 TL sosyal denge tazminatı ödenecek! O memurlar için ek bütçe hazırlandı imzalar atıldı

Her ay 8 bin 500 TL sosyal denge tazminatı ödenecek! O memurlar için ek bütçe hazırlandı imzalar atıldı
Uşak’ta belediye bünyesinde çalışanlar arasında gelir dengesizliğini gidermek için çalışanlara 8500 TL ek ödeme yapılacak.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve Tüm-Yerel Sen yetkilileri bir araya gelerek belediyede çalışan memurlara her ay sosyal denge tazminatı ödenmesi hakkında bir protokol imzaladılar.

İmza töreninde konuşan Uşak Belediye Başkanı Yalım, belediyede görev alan kadrolu işçi ve memurlar arasındaki gelir dengesizliğini gidermek için böyle bir yol izleyeceklerini dile getirdi.

aw184415-02.jpg

Başkan Yalım, gelir dengesini sağlamak amacıyla ek bir bütçe oluşturulduğunu ve çalışanlara aylık 8500 TL brüt sosyal denge primi ödeneceğini açıkladı.

Çalışanlarını düşünen bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Yalım, çalışanların maddi sıkıntılarının giderilmesi için böyle bir karar aldıklarını dile getirdi.

aw184415-01.jpg

Artık borcundan dolayı araçları satılan bir belediye değil, borcu olmayan bir belediye oluşturacaklarının altını çizen Başkan Yalım, güçlü yatırımlar yapan ve her şeyden önce işçinin, emekçinin hakkını veren bir anlayışla hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Alınan bu karar doğrultusunda ayrıca, Uşak Belediyesi’nde çalışan tüm memur ve sözleşmeli personel, 1 yıl süreyle yüzde 120 üzerinden sosyal denge tazminatı alacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.