Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Eray Sezgin

Eray Sezgin

KALE ARKASI

Henüz yolun başındayız

Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında puan kaybederek artık iyice kırılgan olan taraftarlarına yeniden acaba mı dedirtti. Fenerbahçe taraftarı her ne olursa olsun bir şekilde olayları negatif yönden değerlendiriyor ve bunu alışkanlık haline getirdi. Taraftarların artık bu psikolojiden çıkarak takımlarına sahip çıkmaları ve en ufak bir puan kaybında ya da olumsuz bir durumda ortalığı yangın yerine çevirmemesi gerekiyor. Şampiyonluk havasına girmek için de, eyvah! bu sene de olmayacak demek için de henüz çok erken.

Maça gelecek olursak çok kötü bir hakem performansı izledik. İşin ilginç olan tarafı ise iyi hakem performansı gördüğümüzde şaşırır olduk. Bu sebepten hakemin kötü performansı Türk futbol izleyicisini şaşırtmamış olsa gerek.

Fenerbahçe’de Enner Valencia 22. dakikada haksız bir kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu süreye kadar da Fenerbahçe 22 dakika boyunca beklediğimiz dikine ve hızlı bir şekilde rakip kaleye giden, tempolu oyununu bizlere izletemedi. 10 kişi kaldıktan sonra da ligde henüz kalesinde gol görmemiş bir rakibe karşı zorlanılması normal karşılanabilir. Özellikle de takımın en formda ve gol yükünü çeken oyuncusu oyun dışı kalmışken.

Jorge Jesus ise maç boyunca doğru hamleler yaptı ama sonradan oyuna giren oyuncuların yeterli performansı gösterememesi ve fazlasıyla olan bireysel hatalar mağlubiyette pay sahibi oldu. Puan kayıpları her zaman olabilir. Futbolcular da her maç iyi performans gösteremeyebilir ama mücadele etmemek kabul edilemez. Özellikle de Fenerbahçe forması giyiyorsanız formanın ağırlığını bilmeniz ve bu yönde davranmanız gerekir.

Kendisini yıldız zanneden ama o yıldızın parladığını bir türlü göremediğimiz futbolculara selamlar.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları