Helal olsun Dursun Özbek! Böylesi görülmedi: Elini cebine attı, hepsini satın aldı

Helal olsun Dursun Özbek! Böylesi görülmedi: Elini cebine attı, hepsini satın aldı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübe olan şahsi desteğini sürdürmeye devam ediyor. Nef Stadyumu'nda gerçekleşen Leo Residences projesinin lansmanında elini cebine atan Başkan Dursun Özbek, yaptığı hareketle üyeler tarafından ayakta alkışlandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı takımın stadı Nef Stadyumu''nda gerçekleşen Leo Residences projesinin lansmanında alkış alan bir harekete imza attı. Mecidiyeköy''de bulunan otel projesini iptal ederek Leo isminde bir rezidans projesine başlayan Galatasaray, Nef Stadyumu''nda bu projenin lansmasınını gerçekleştirdi. Geceye katılan üyeler Başkan Dursun Özbek''in hareketiyle neye uğradığını şaşırdı.

BAŞKAN DURSUN ÖZBEK ŞOV YAPTI

Leo Residences''ta satışa çıkarılan 134 dairenin 130''u sarı kırmızılı üyeler tarafından lansman gecesinde anında satın alındı. Sona ise 4 adet daire kaldı. Tanesi 5.5 milyon TL''den 15 milyon TL bandına kadar değişen bu dairelerin boşta olduğunu gören Başkan Dursun Özbek, gecenin mutlu şekilde sonlanması için elini cebine attı ve sahneye çıkarak, "Kalan 4 daireyi de Galatasaray için ben alıyorum. Kulübümüze destek için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağız" diyerek daireleri satın aldığını açıkladı. Başkan Özbek, aynı jesti Riva projesinde de yapmış ve kulübe destek olmak için Riva''dan villa satın almıştı.

DAİRELER SATIŞA ÇIKARILACAK

134 dairenin satıldığı tarihi lansman gecesinden Galatasaray''ın kasasına 1 milyar TL''nin üzerinde para gireceği bildirildi. Ayrıca 55''e yakın yeni dairenin ilerleyen dönemde bitirilerek satışa çıkarılacağı da müjdelendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.