Hekimleri öldüresiye dövdüler! O anlar kameralara yansıdı

Hekimleri öldüresiye dövdüler! O anlar kameralara yansıdı
Kocaeli'de bir sağlık merkezinde, görevi başındaki hekimlere uygulanan şiddet, saniye saniye kaydedildi. İşte haberin detayları...

Kocaeli Körfez’de bulunan, Fatih Aile Sağlığı Merkezi’nde dün, sabah saatlerinde görevi başındaki 3 hekime henüz kimliği belirlenemeyen hasta ve hasta yakınları tarafından saldırı gerçekleşti.

ekran-alintisi6.jpg

Hekimlerin sağlık merkezi içerisindeyken darbedildiği anlar, tedavi olmak için sağlık merkezine gelen bir hasta tarafından saniye saniye kaydedildi.

ekran-alintisi5.jpg

O anda sağlık merkezinde bulunan diğer hasta ve hasta yakınları tarafından araya girilerek sonlandırılan saldırı sonucu hekimlerde ciddi yaralanmalar olduğu görüldü.

ekran-alintisi4.jpg

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

-SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA AÇIKLAMA YAPTI-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece saatlerinde sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan açıklamasında, “Kocaeli’nin Körfez ilçesi Fatih Aile Sağlığı Merkezi’nde, medeni insan davranışından yoksun bir şahsın hekime saygı göstermekten uzak davranışı, üç kişinin dahil olduğu bir şiddet olayına dönüştü, üç hekim arkadaşımız darbedildi. Olayı ve şahısları şiddetle kınıyoruz.” diyen Koca, “Savcılık, bu üç kişinin tutuklu yargılanmalarına karar vermiştir. İki kişi tutuklanmış olup bir kişi firaridir. Böylesi kişilerin, toplum önünde sertçe kınanmaları onlara fazla bir anlam ifade etmeyebilir. Anlayacakları dil, kanunun vereceği cevap olacaktır. Yargıya inancımız tam.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.