Hatice Kolçak ‘yükselişe hazır olun’ diyerek açıkladı 'Parasını ona yatıran zengin olacak'

Hatice Kolçak ‘yükselişe hazır olun’ diyerek açıkladı 'Parasını ona yatıran zengin olacak'
Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, o yatırım aracının rekor kıracağını açıkladı.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, yeni yayınladığı videoda yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. Kolçak, o yatırım aracını işaret ederek rekor kıracağını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı köşede duran parasını değerlendirmek için farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Bu neticede borsa, döviz ve altındaki yükselişler dikkat çekmeye başladı.

Ünlü ekonomistlerin piyasa üzerindeki tahminleri de araştırılmaya başlandı. Bunlardan biri ise Hatice Kolçak oldu. Hatice Kolçak yatırımcılara kritik tavsiyede bulunarak o yatırım aracının rekor kıracağını açıkladı.

borsa-2.jpg

KOLÇAK: 9 BİN SEVİYELERİ GÖRECEĞİZ

Kolçak, Borsa İstanbul’un rekor kırarak 8 bin 874 seviyelerine geldiğini aktarırken, senaryosunu gerçekleştiğini açıkladı. Kolçak, “Hafta sonu Gaye Erkan'la başlayan o çalkantı da borsa çöker mi düşer mi beklentisi olanlar çok vardı. Ben de Pazartesi iyi başlayacağını söyledim. Şu anda bir düzeltme olabilir. Ama 9 bin seviyelerini artık konuşmaya başladık.”

her-sey-iki-katina-cikacak-ekonomist-hatice-kolcak-elinize-geceni-yatirim-yapin-diyerek-eylul-ayina-isaret-etti-yatirim-tavsiyesi-olarak-1-001.jpg

“ALTINI TUTACAKLAR”

Altındaki süreç için konuşan Kolçak, Ons altının güçlü durduğunu belirtirken, “ 2 bin dolar seviyesi de çok önemli destek seviyesi var. Bugünkü haberlerle beraber çok özel bir şey çıkmadığı sürece 2 bin dolarda tutunmaya çalışacak” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.