Hatice Kolçak bitcoin için tarih verdi ‘Yatırımcılar sevinçten havalara uçacak’

Hatice Kolçak bitcoin için tarih verdi ‘Yatırımcılar sevinçten havalara uçacak’
Hatice Kolçak, o tarihi işaret ederek rekor seviyeyi açıkladı.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, kripto paraların yükselişi hakkında rekor seviyeyi açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Bu noktada kripto paralarda tarihi yükseliş ise dikkat çekiyor. Ancak Bitcoin üzerinde yükseliş ne kadar süreceği ise merak ediliyor.

bitcoin-214.jpg

KOLÇAK: CİDDİ BİR PARA GİRİŞİ VAR

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak merakla beklenen sorunun cevabını açıkladı Kolçak, “Kriptolar inanılmaz coşkulu. Bitcoin'de en son biz 1 Temmuz 1 Kasım 2021'de 69.000 doları görmüştü ve aynı seviyeyi yakaladık. Şimdi bakın, aynen altın gibi Bitcoin de tabii ki bir düzeltme gelmiyor. Eee, satanlar hep bir düzeltme beklediler, özellikle 50.000 dolarda satış yapan çok oldu. Fakat oralara gelmedik ve nefes almadan yukarı bir çıkış gerçekleşti, buraya ciddi bir para girişi var atlar acayip derecede destekli piyasada” dedi.

hatice-kolcak-2.jpg

“100 BİN DOLARI GÖRECEK”

Satış yapanların bir türlü kazanç sağlayamadığını belirten Kolçak, “69.000 bin dolar da illaki bir nefes alması gerekecek. Arkadaşlar, şu an biraz düştü, 66.580 dolar 69'u geçemedik o tarihi seviyeyi geçemedik, şu an 6658 de biraz dinlenebilir. Fakat ben yükselişini söyledim. Benim hedefim çok daha yüksek olduğu için 69.000 dolarların geçilmesi durumunda 100.000 dolara doğru gideceğiz zaten. Beklentim de benim bu sene olmadı seneye 100.000 dolar beklentim var” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.