Hatay'da deniz dipleri temizlendi

Hatay'da deniz dipleri temizlendi
Geçtiğimiz günlerde Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, Dünya Günü'nün anlam ve önemine uygun olarak kıyı ve deniz dibi temizliği gerçekleştirildi.

Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde sahil kesiminde başlayan temizlik çalışması, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı ekiplerinin denizdeki faaliyetleriyle desteklendi.

Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi'nden gelen katılımcılarla birlikte jandarma, polis ve öğrencilerden oluşan gönüllüler de sahilde yerlerini aldılar.

Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay, etkinliğin amacının, Dörtyol'un benzersiz denizi ve doğasıyla bilinen güzelliklerini korumak ve temiz tutmak olduğunu vurguladı.

Etkinlik sırasında, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç, İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Kalkan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selçuk Kayhan gibi önemli isimler de katılımcılar arasındaydı. Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Özer ise etkinliğin önemine dikkat çekerek, temizlik çalışmalarının sürekliliğine vurgu yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.