Hasta yakını sağlık çalışanını hem ısırdı hem yumrukladı

Hasta yakını sağlık çalışanını hem ısırdı hem yumrukladı
İzmir Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekleşen olayda bir hasta yakını sağlık çalışanıyla tartıştıktan sonra saldırmaya başladı. Sağlık çalışanını ısırdığı ve yumruk attığı görüntüler telefon kamerasına yansıdı.

İHA''da yer alan habere göre; Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi''nde bir hasta yakını ile sağlık çalışanı arasında tartışma çıktı.

İddiaya göre, danışmada çalışan bir sağlık görevlisi ile operasyon altındaki bir hastanın yakını arasında tartışma yaşandı. Tartışma giderek büyümeye başladı. Büyüyen tartışmanın beraberinde hasta yakını kadın sağlık çalışanının üstüne yürüdü. Çıkan arbedede sağlık çalışanına haraketlerde bulunan hasta yakını, hızını alamayarak çalışana yumruklar sallamaya başladı ve kolunu ısırdı. Meydana gelen kavgayı araya giren vatandaşlar ayırdı. 

Çıkan kavganın görüntülerini ise hastanedeki bir vatandaş cep telefonuyla saniye saniye görüntüledi. Adının Ece olduğu öğrenilen hasta yakını kadının sağlık personeline saldırdığı, hakaret ettiği ve kolunu ısırdığı anlar görüntülerde yer aldı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.