Hasan Can Kaya’ya büyük tepki

Hasan Can Kaya’ya büyük tepki
Bir sosyal medya platformunda yayınlanan “Konuşanlar” isimli programın sunucusu Hasan Can Kaya'nın Fırat Üniversitesi ve Elazığ ile ilgili konuşması sosyal medyada tepki topladı.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Sosyal Medya platformunda yayınlanan “Konuşanlar” isimli programla ismini duyurmayı başaran ünlü komedyen Hasan Can Kaya''nın, programdaki Fırat Üniversitesi ve Elazığ ile ilgili konuşmaları tepki çekti. Konuklarından birisine, “Ne mezunusun” diye soran Hasan Can Kaya’ya konuk “Elazığ Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum” diye cevap verdi. Bu cevap üzerine gülen Hasan Can Kaya, “Elazığ Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar yok ama. Bu çocukların abaküsü var ya, onla yapıyorlar” ifadelerini kullanması sosyal medyada kısa sürede ses getirdi.

Fırat Üniversitesi ise sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili komedyen Hasan Can Kaya hakkında hukuki süreç başlatacaklarını açıkladı. Fırat Üniversitesi yaptığı açıklamada, “Bir medya platformunda yayınlanan programda üniversitemiz ve şehrimiz ile ilgili küçük düşürücü ifadelerde bulunan Hasan Can Kaya isimli sunucuyu kınıyor, şehrimizden ve üniversitemizden özür dilemesini bekliyoruz. Ayrıca ilgili kişiyle ilgili hukuki süreç de başlatılacaktır” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.