Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı! Sağlık durumu nasıl?

Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı! Sağlık durumu nasıl?
Bir dijital yayın platformunda komedyen olarak program yapan Hasan Can Kaya, apar topar ameliyata alındı.

Acun’un dijital yayın platformu Exxen’de Konuşanla adıl programı sunan Hasan Can Kaya, yaşadığı bir talihsizlik sonucu acil ameliyata alındı. Sevenlerini korkutan ünlü komedyenin başına gelenler sonucu sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi.

EVİNİN BAHÇESİNDE DÜŞTÜ

Uzun bir süre YouTube’da, sonrasında ise Exxen adlı dijital yayın platformunda yayın yapan Hasan Can Kaya dün sabah evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düştü. Ağrılarının artması sonucu hastaneye giden Kaya’nın omzunda kırıklar tespit edildi.

h11-th5j.webp

APAR TOPAR AMELİYATA ALINDI

Sevenlerinin yüreğine indiren Hasan Can Kaya’nın alındığı acil ameliyat beş saat sürdü. Komedyenin ameliyatının nasıl geçtiği sevenleri arasında en fazla merak edilen konu oldu. Ünlü ismin ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TURNESİ ERTELENDİ

Katılması gereken turneleri olan ünlü komedyenin bir süre dinlenmesi gerekeceği öğrenildi. Birkaç gün hastanede istirahat etmesi istenen Kaya’nın, biletleri bir hafta önceden tükenen ABD turnesini erteleyeceğini duyuruldu. Kaya’nın turnesinin normal şartlarda 24 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında yapılması bekleniyordu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.