Harry Potter'ın Harry'si Daniel Radcliffe, En Sevdiği Harry Potter Filmini Açıkladı

Harry Potter'ın Harry'si Daniel Radcliffe, En Sevdiği Harry Potter Filmini Açıkladı
Milyonlarca kişinin günümüzde bile en çok sevdiği filmler arasında yer alan Harry Potter, bu sene 20. yıl dönümünü kutluyor. Seride 'Harry' karakterini canlandıran Daniel Radcliffe, ünlü bir YouTube kanalı olan Wired'e çok özel açıklamalar yaptı.

Daniel Radcliffe en sevdiği filmini açıkladı

Webtekno'nun Wired'tan aktardığı habere göre; J. K. Rowling'in aynı isimli romanlarından uyarlanan ve hem kitaplardan hem de filmlerden kendisine dünyanın en büyük hayran kitlelerinden birini oluşturmayı başaran Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, seride en sevdiği filmi açıkladı.

İKİ FİLMİ FAVORİSİ SEÇTİ

Ünlü aktör, serinin içinde en çok sevdiği filmlerin Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı ve Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 olduğunu dile getirdi.

Serinin ilk filmi, yani Harry Potter ve Felsefe Taşı yayınlandığı zaman Daniel Radcliffe henüz 12 yaşındaydı. Şu anda 32 yaşında olan aktör, yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 "Pek çok kişinin favori olarak belirtmediği 5. filmi gerçekten çok seviyorum. Bu filmde Gary Oldman'la epey çalışma fırsatım olmuştu. Ve o sırada biraz daha büyümüştüm bu yüzden bunu daha çok beğenebiliyordum. Ama izlemek açısından muhtemelen sonuncusu en iyisi."

HARRY POTTER SERİSİ KAÇ FİLMDEN OLUŞUYOR? HARRY POTTER SERİSİ İSİMLERİ

- Harry Potter ve Felsefe Taşı (1997)

- Harry Potter ve Sırlar Odası (1998)

- Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (1999)

- Harry Potter ve Ateş Kadehi (2000)

- Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2003)

- Harry Potter ve Melez Prens (2005)

- Harry Potter ve Ölüm Yadigârları (2007)

Film uyarlamasında, Ölüm Yadigarları iki filmden oluşmaktadır. Yani toplamda, 8 Harry Potter filmi vardır. Zümrüdüanka Yoldaşlığı, serinin beşinci filmidir.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.