Hamile kadın eşi tarafından bıçaklandı 'Hayatını kaybetti'

Hamile kadın eşi tarafından bıçaklandı 'Hayatını kaybetti'
Kütahya'da akraba ziyareti için gittikleri evde çıkan tartışmada 3 aylık hamile eşi Esra Uşak'ın bıçakla öldürüldüğü iddiası üzerine şüpheli Enes Uşak tutuklandı.

Polis ekipleri tarafından toplanan 29 yaşındaki Enes Uşak'ın emniyetteki operasyonlarının ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi. Nöbetçi sulh ceza hakimiyetine göre "eşe ve kadına karşı kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanan zanlının, evlerdeki akrabalarıyla yaşanan tartışma sırasında eşini bıçakla yaraladığı ve olay yerine çağrılan ambulansla tedaviyi kaldırılan Esra Uşak'ın hayatını kaybettiği kaydedildi.

Enes ve Esra Uşak çiftinin, dünkü akrabalarının Ziraat Mahallesi Nazar Sokağı'ndaki evinde ziyarette bulunduğu bildirildi. Ancak bu ziyaret sırasında ortaya çıkan tartışmanın ardından Esra Uşak'ın göğsünden bıçaklandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayın ardından alınan Enes Uşak'ın, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. Çiftin, daha önceki dönemlerde birçok suç kaydının içeriği ve daraltılması durumunda, yurdunda devlet korumasında olduğu bilgisinin kamuoyuna yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.