Halkbank'tan araba almak isteyenlere 84 ay vadeli taşıt kredisi

Halkbank'tan araba almak isteyenlere 84 ay vadeli taşıt kredisi
Halk Bankası'ndan yapılan açıklamada araba almak isteyen herkese 84 ay vadeli taşıt kredisi verileceği duyuruldu.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yeni açıklamalarda bulunurken sıfır araç almak isteyen kişilere yönelik yeni kredi müjdesini duyurdu. Söz konusu kredi paketi Halkbank üzerinden belirli koşulları yerine getirenlere 84 ay vadeli olarak verilecek.

HALKBANK 84 AY VADELİ SIFIR ARAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen törende yaptığı konuşmasında "Ticari araçlara erişimi kolaylaştırdık. Bugün de Halkbank vasıtasıyla 1,5 milyon liraya kadar hazine destekli taşıt kredisiyle yanınızda yer alıyoruz. Gençlerimizin kendi işlerini kurmalarını teşvik etmek amacıyla, sigorta primlerini ödüyoruz. Önümüzdeki dönemde daha nice müjdelerle sizlerle olmaya devam edeceğiz. Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek" diyerek 84 ay vadeli araç kredisi verileceğini ifade etti.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER, SIFIR ARAÇ KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrasında Halkbank kredi paketinin detayları merak edilirken banka tarafından yapılan açıklamada "Esnaf ve sanatkarlarımıza işyeri ve taşıt alımına yönelik ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yönelik olarak 1.500.000.-TL’ye kadar ESKKK kefaleti veya kefaleti olmaksızın kullanabilecekleri Yatırım Kredisi imkanı" denilerek 84 aya kadar vadeli taşıt kredisi verileceği ifade edildi.

Kredi paketinde "Ticari faaliyetlerde kullanılacak sıfır kilometre araç (otomobil, kamyonet, kamyon, minibüs, midibüs, otobüs vs.) alımlarına yönelik 84 aya kadar vadeli (aylık ve 3 aylık ödeme seçenekleriyle)

Azami 1.500.000.-TL limitli

Kredilerimiz hakkında Halkbank Kurumsal Dialog Hattı (0 850 222 0 401) üzerinden bilgi alabilirsiniz" denilerek kredi başvurusu için iletişim bilgisi verildi. Söz konusu kredi paketi sadece esnaf ve sanatkarların sıfır araç alımlarında geçerli olacak. Bu kişiler 1.5 milyon liraya kadar limitli ihtiyaç kredisi çekebilecekler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.